אליעד כהן
יעוץ אישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה מחשבות שליליות ✔איך למנוע אי נעימות? איך לשאול שאלות בעייתיות? איך להעלות נושאי שיחה בעייתיים? איך לקבל לא? איך לקבל סירוב? איך לא ליצור דחייה ...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
חשיבה חיובית, אופטימיות, מחשבות חיוביות, לחשוב חיובי, חצי הכוס המלאה, מחשבות שליליות, מאמן אישי, איך לא לחשוב פסימי, דוגמה לחשיבה חיובית ושלילית, הצהרות חיוביות, חשיבה חיובית ודמיון מודרך, מחשבות שליליות טורדניות, גישה חיובית, למה התודעה חושבת מחשבות שליליות, אימון אישי, טיפול אישי, האופטימי חושב חצי הכוס המלאה, הצהרות שליליות, חשיבה אופטימית כדרך חיים, הכל לרעה, מהו פידבק חיובי, גישה אופטימית, פילוסופיה פסימית, כיצד לא לחשוב שלילי, מחשבות פסימיות, פסיכולוגיה אופטימית, חשיבה אופטימית ודמיון מודרך, דימוי עצמי ואופטימיות, ממה נובעת סקרנות שלילית, מטפל אישי, לחשוב חיובי, אימון עסקי, התגברות על כישלון, הרגשות שליליות, חשיבה שלילית, עקרונות הפסיכולוגיה החיובית, שליליות, דיבור עצמי משלילי לחיובי, חשיבה חיובית ומשיכת שפע, חשיבה פסימית, חשיבה חיובית בקרב בני נוער, גישה פסימית,
יעוץ אישי לכל נושא!
050-3331-331
🖶 איך למנוע אי נעימות? איך לשאול שאלות בעייתיות? איך להעלות נושאי שיחה בעייתיים? איך לקבל לא? איך לקבל סירוב? איך לא ליצור דחייה? איך לא לשתול מחשבות שליליות? איך ליצור קרבה? איך ליצור משיכה?

וכאן אבאר, איך באפשרותך כן להעלות נושאי שיחה בעייתיים לשיחה, בלי שהאדם השני יפגע ממך ותוך כדי צמצום הפגיעה האפשרית בו, ואיך באפשרותך כן ליצור קונפליקט, בינך לבין הטוב של האדם השני.

ואסביר: כפי שכבר הסברתי, ליצור אוירה נעימה וליצור חברות ואהבה, זה בא לידי ביטוי, גם בכך שלא תיצור רגעים לא נעימים במהלך השיחה. כגון לדוגמא שאל תעלה נושאי שיחה או תשאל שאלות, שהאדם השני לא רוצה להיכנס אליהם. והשאלה הנשאלת היא, איך בכל זאת כן אפשר להעלות נושאי שיחה בעייתיים, במידה וחייבים להעלות אותם, מסיבה כלשהי?

וכמו כן הסברתי, שאל תיצור מצב שבו האדם השני יצטרך לבחור, בינך לבין משהו אחר שהוא אוהב. כדי שלא תיווצר לו תחושה שהוא צריך לוותר על משהו טוב, למענך. וכדי שלא יהיה מצב שבו הוא באמת יוותר עליך, תמורת משהו אחר. והשאלה היא איך בכל זאת כן באפשרותך להיכנס למצב שבו יש קונפליקט של בחירה, בינך לבין משהו אחר, מבלי להסתכן בכך שתגרום לאדם השני להרגיש שאתה פחות טוב ממשהו אחר, במידה והוא יבחר במשהו האחר?

והתשובה לכך היא, שכאשר אתה יוצר מצב של קונפליקט אפשרי במערכת יחסים, עליך מראש לעשות סוג של ביטוח, נגד הקונפליקט הזה. דהיינו, לארגן את הסיטואציה מראש, כדי כמה שיותר למנוע אי נעימות, אפשרית, על ידי הכנת השטח מראש.

לדוגמא, אם אתה מעלה נושא שיחה ואתה חושב שהאדם השני ירגיש שלא בנוח לדבר על הנושא הזה, באפשרותך תוך כדי שאתה מעלה את הנושא שיחה הזה, לשדר לבן אדם השני, שלא ממש חשוב לך לדבר על זה, ושירגיש בנוח להעביר נושא. או לדוגמא לשדר לבן אדם השני, שאתה לא ממש רוצה לדעת את המידע ושהוא לא ממש חשוב לך. למקרה שהאדם השני לא ירגיש בנוח להעביר נושא.

או לדוגמא במידה וכן צריך בהכרח לדבר על הנושא המסוים, עליך לשאול את עצמך, למה יכול להיות שהאדם השני ירגיש שלא בנוח מנושא השיחה. ואז באפשרותך מראש לנטרל את הסיבות שבגללן הוא ירגיש שלא בנוח.

לדוגמא: נניח שאתה רוצה לדבר עם מישהו על המצב הכלכלי. ונניח שהוא עשוי להרגיש לא בנוח מכך שאין לו כסף. אז באפשרותך מראש לדוגמא להבהיר בדרך עקיפה או ישירה, שכסף זה לא באמת חשוב / לא כל כך חשוב, שמה שבאמת חשוב זה משהו אחר, שיש אותו לבן אדם שאתה מדבר איתו / שזה שלמישהו אין מספיק כסף, זה לא אומר עליו דבר שלילי כלשהו / שלכל אחד יש חסרונות כלשהם, וכיו"ב רעיונות שמראש ינטרלו את המחשבה השלילית שהבן אדם השני עשוי לחשוב על עצמו, בגלל הנושא שאתה מעלה.

או לדוגמא, נניח שאתה רוצה לדבר עם מישהו על המוות. ונניח שאתה חושב שהוא עשוי להרגיש לא בנוח מהנושא שיחה הזה. באפשרותך בעצם לשאול את עצמך, למה אתה חושב שהוא לא ירצה לדבר על הנושא הזה. לדוגמא, בגלל שזה מזכיר לו את ההורים שלו שמתו. או לדוגמא בגלל שזה מזכיר לו את הפחד שלו מהמוות. במקרה כזה לדוגמא, עליך להעמיק עוד קצת ולברר עם עצמך, למה בעצם זה מזכיר לו את ההורים שלו? האם חייב שזה יזכיר לו את ההורים שלו? למה הוא כ"כ מתגעגע אליהם? האם מחוייב שכאשר הוא ייזכר בהם הוא ירגיש רע? ואם זה בגלל הפחד מהמוות, אז למה הוא כ"כ מפחד למות? האם מחוייב והכרחי שאם נזכיר את נושא המוות, שהוא יחשוב על המוות של עצמו? ואם הוא חושב על המוות, האם הכרחי שהוא ירגיש מכך רע?

ועל ידי כל השאלות האלו, אתה אמור ללמוד לדעת למצוא את הדרך, איך כן אפשרי להעלות את הנושא, ולצמצם את החיכוך ואת הקונפליקט האפשרי, בין הנושא שהעלית, לבין הרצון של הבן אדם השני. אולי באמצעות ניסוח שונה של המשפטים, אולי באמצעות זה שאחרי שתעלה את הנושא, מיד תנתב את החשיבה שלו למקום אחר ולנקודה אחרת, או על ידי זה שמראש תשתול כמה מחשבות, שינטרלו את המחשבות השליליות שעלולות להופיע אחרי שתאמר את מה שתאמר, או כל מיני שיטות אחרות. כאשר הרעיון הוא, שמראש תנסה לצמצם כמה שיותר את הסיכוי שהאדם השני ירגיש רע מהנושא שאתה מעלה.

ואם לדוגמא מדובר על מצב שבו אתה שם את עצמך בסיטואציה שבה האדם השני צריך לבחור, בינך לבין מישהו / משהו טוב אחר. גם במקרה כזה לדוגמא, באפשרותך מראש תוך כדי שאתה מציב את עצמך באמצע, באפשרותך לשתול מראש מחשבה שתכיל את הדחייה שתקבל. או לדוגמא שתראה מראש, שהרצון שלך לא ממש מחוייב, כדי שאם תקבל התנגדות, היא לא תהיה אישית מידית, מהצד של זה שהתנגד לך.

לדוגמא, נניח שאתה אומר למישהו, "אני מאוד מאוד רוצה שניפגש היום" ונניח שזה לא מסתדר לו. אז בעצם בראש שלו נשתלה מחשבה שאומרת, שהוא העדיף משהו אחר, על פני למלא לך את הרצון שרצית מאוד מאוד. שזה כמובן שלילי, מבחינתך. אבל אם לדוגמא היית מנסח משפט בצורה של, "אני אשמח אם יסתדר לך שניפגש היום", ממילא גם אם תקבל לא, הרי שמראש בעצם אמרת, שאם לא מסתדר, זה לא ממש משנה לך. ואז ממילא האדם השני פחות הרגיש שהוא אומר לך לא...

חשיבה חיובית, חשיבה שלילית, לחשוב חיובי, לחשוב שלילי, מחשבות חיוביות, מחשבות שליליות
... חיובית, חשיבה שלילית, לחשוב חיובי, לחשוב שלילי, מחשבות חיוביות, מחשבות שליליות ובו יתבאר העניין של חשיבה חיובית וגם של החשיבה השלילית. ויתבארו היתרונות והחסרונות של החשיבה החיובית והחשיבה השלילית? ויתבאר, מהי דרך החשיבה הטובה ביותר? ועוד. וראשית נגדיר, מהי חשיבה חיובית ומהי חשיבה שלילית. והעניין בפשוטו הוא, כי יש בעולם שלנו, גם דברים חיוביים וגם דברים שליליים. ולחשוב חיובי פירושו, להסתכל על הדברים החיוביים ועל ההיבטים החיוביים והטובים של הדבר. ולחשוב שלילי פירושו, להסתכל על הדברים השליליים ועל הדברים הרעים שיש בדבר. וכפי שכבר ביארתי יותר מפעם אחת, ראשית כל יש לזכור, כי חיובי ושלילי, הם רק בעיני המתבונן. ז"א, כי מצד האמת האובייקטיבית בשלמות, אין שום דבר רע או טוב בעולם. כי טוב או רע, וחיובי או שלילי, זה רק ביחס למה שהאדם רוצה וביחס למה שהאדם מגדיר. אבל כאשר הכל אובייקטיבי לגמרי, בלי שום נגיעה אישית / רצון אישי / העדפה אישית, הרי שממילא, אין שום דבר חיובי או שלילי. כך שראשית כל יש לזכור, שמבחינה אובייקטיבית, אין שום משמעות לחשיבה חיובית או לחשיבה שלילית. משום, שאין בעולם שלנו, שום דבר חיובי או דבר שלילי. כי הכל טוב ורע באותה המידה ממש. ורק בעיני המתבונן, יש טוב ורע, וממילא יש יתרונות וחסרונות, ואז יש מחשבות חיובית וגם מחשבות שליליות וכולי. ומבחינה סובייקטיבית ואישית, דהיינו, כאשר האדם שופט את המציאות שלנו, מנקודת המבט של ההעדפות האישיות שלו, הרי שבכל דבר שיש ... חיובי פירושו, שהאדם בוחר להסתכל רק על הדברים החיוביים שיש במציאות שלו, במקום להסתכל יותר, על הדברים השליליים שיש במציאות שלו. והיתרון של החשיבה החיובית, הוא די ברור. והוא, שכאשר האדם חושב על דבר רע, הרי שהוא מרגיש רע. וברגע שהאדם חושב על דבר טוב, ... ויתרונות, הרי שאם האדם יחשוב חיובי, ויסתכל על היתרונות של הדבר, הרי שהוא ירגיש יותר טוב, מאשר אם הוא יחשוב שלילי, ויסתכל על החסרונות של הדבר. כי האדם מרגיש טוב או רע, לפי מה שהוא שופט את המציאות. ואם האדם מתמקד בחסרונות של הדבר, דהיינו, הדברים ... גורם לעצמו ל שנוא יותר את המציאות, על כך שיש בה גם דברים רעים. כי מי שלא חושב חיובי תמיד, אלא חושב גם שלילי או רק שלילי, הוא לא סובל כ"כ מהדברים הרעים שיש במציאות. כי הוא לא מתכחש אליהם. אבל מי שחושב רק חיובי, ומי שמנסה לחשוב רק חיובי ורק מחשבות חיוביות, ולא מוכן לחשוב מחשבות שליליות, הרי שלמרות שהוא כאילו מרגיש יותר טוב, הרי שבעצם הוא גורם לכך, שיהיה לו הרבה יותר קשה, להכיל גם את הרע שיש במציאות שלנו. והמסר הוא פשוט. והוא, שככל שהאדם מנסה יותר לחשוב חיובי ולהתרחק מחשיבה שלילית, כך בעצם הוא סובל יותר מכל דבר רע שהוא רואה בחיים שלו, כאשר הוא לא מצליח לחשוב חיובי. ולכן, המסקנה היא, שהכי טוב בעולם, זה לא לחשוב חיובי ולא לחשוב שלילי, אלא לחשוב אמיתי. ולא לחשוב מחשבות חיוביות, ולא לחשוב מחשבות שליליות, אלא לחשוב מחשבות אמיתיות. דהיינו, במקום לחשוב חשיבה חיובית או חשיבה שלילית שרואה את החיובי או את השלילי, הכי טוב זה חשיבה אמיתית, שרואה את הדברים כפי מה שהם, בלי ליפות או לכער אותם. וחשיבה אמיתית רואה תמיד, שיש בכל דבר, גם יתרונות וגם חסרונות. ...
איך לטפל במחשבה שלילית? איך להטיל ספק? איך להיות מאוזן? איך לראות את האמת? לקחת בפרופורציה, איך להירגע? איך לא לחשוב בשחור או לבן? שחור לבן, פרופורציות, מחשבות חיוביות, מחשבות שליליות
איך לטפל במחשבה שלילית? איך להטיל ספק? איך להיות מאוזן? איך לראות את האמת? לקחת בפרופורציה, איך להירגע? איך לא לחשוב בשחור או לבן? שחור לבן, פרופורציות, מחשבות חיוביות, מחשבות שליליות
... לטפל במחשבה שלילית? איך להטיל ספק? איך להיות מאוזן? איך לראות את האמת? לקחת ... איך לא לחשוב בשחור או לבן? שחור לבן, פרופורציות, מחשבות חיוביות, מחשבות שליליות - פרומו עכשיו, השאלה היא כזאת: נניח שמישהו יש לו מחשבה שלילית והוא רוצה להחליש אותה, או להעיף אותה או להיפתר ממנה, מה ... איך לנסח את זה, אבל, מה המהות שנובעת מהשאלה הזאת? כאילו, יש לך מחשבה שלילית, כאילו לחקור את המהות אליעד: מזה אומר לחקור את המהות? איך ... הוא כדלקמן, הרעיון הוא כדלקמן: הרעיון אומר שבנאדם צריך את המחשבה השלילית ולעבור מילה מילה ולהקצין אותה. אתחיל אחרת, בנאדם צריך לקחת את המחשבה השלילית ולהקצין אותה כמה שיותר בכל האפשרויות שיש בעולם להקצין ... לא הייתי מרגיש חסר ערך', 'העבודה מאמללת אותי'. אתה צריך לקחת את המחשבה השלילית ולספר עליה את הסיפור הכי גרוע שיכול להיות אי פעם ש: לקחת את זה לעשות את זה רק זה? אליעד: רגע, קודם כל לוקח את המחשבה השלילית ומביא עליה את כל השאלות האפשריות, את כל ההקצנות האפשריות. ... נכון? ', 'האם זה נכון? ' זה הכל. למה? מה השכל שבדבר? בנאדם יש לו מחשבה שלילית, אבל המוח בראש שלו חווה את זה הרבה יותר גרוע ממה שזה ... כי בראש שלו הוא, כל המשפטים האלה שאמרתי לו 'תכתוב אותם', משפטים שליליים, זה משפטים שהוא באמת חושב אותם בתת מודע, אבל הוא חושב אותם. ... שכל כך רע לו, זה בגלל שבתת מודע הוא באמת מריץ את כל הפירושים השליליים האלה, ואנחנו אומרים לו 'תרשום אותם' ועכשיו בא נתחיל לעבור ... את הראש לא רק את הרגל אז יכול להיות שזה מה שעוזר להם להחליש את המחשבה השלילית שיש להם אליעד: קודם כל, נכון לא, המהות של השיטה הזאת, לא, ...
מחשבות שליליות אוטומטיות, מחשבות רעות, מחשבות מטרידות, מחשבות פולשניות, פחד להתאכזב, פחד להיפגע, פחד להיקשר, רואה את הרע, פרפקציוניזם, בן אדם שלילי, בן אדם דיכאוני, חשיבה חיובית
מחשבות שליליות אוטומטיות, מחשבות רעות, מחשבות מטרידות, מחשבות פולשניות, פחד להתאכזב, פחד להיפגע, פחד להיקשר, רואה את הרע, פרפקציוניזם, בן אדם שלילי, בן אדם דיכאוני, חשיבה חיובית
מחשבות שליליות אוטומטיות, מחשבות רעות, מחשבות מטרידות, מחשבות פולשניות, פחד להתאכזב, פחד להיפגע, פחד להיקשר, רואה את הרע, פרפקציוניזם, בן אדם שלילי, בן אדם דיכאוני, חשיבה חיובית עכשיו השאלה היא כזאת מה יכול לגרום לבן אדם לראות יותר את השלילי מאשר את החיובי, יש אנשים שהם רגילים לראות את השלילי המומחיות שלהם זה בלראות את השלילי יהיה משהו מושלם יהיה לו כתם קטן משהו לא זה הוא ימצא את הדבר הזה והוא יתמקד בו ויעשה לו close up ו zoom in, מה ההיגיון שבן אדם מתמקד בשלילי מה ההיגיון בזה? ש: למה הוא עושה את זה? אליעד: כן איזה רציונל יש בזה? ש: אולי בעיות בעבר שהיו לו. אליעד: בהנחה שזה לא קשור ... בעיות עבר? ש: בעיות עבר נניח שהוא נכשל בכמה פעמים כאלו אז הוא. אליעד: ולכן הוא רגיל לראות את השלילי? ש: לכן הוא אומר "אני הולך להיות זהיר עכשיו כל דבר אני אנסה לראות איפה אני יכול ליפול איתו". אליעד: אז מה המהות, המהות היא שהוא רוצה להיות זהיר? לא אז למה אבל הוא תמיד רואה את השלילי בשביל להיות זהיר אתה גם צריך לראות את החיובי לא רק את השלילי. ש: אז במקרה הזה בשאלה הזאת זאת אומרת הוא רואה רק את השלילי? אליעד: מתעקש לראות את השלילי כן, בא נניח שהוא מתעקש לראות את השלילי כן, מה יכול להיות מה ההיגיון בזה במילים אחרות השאלה היא מה טוב יוצא לבן אדם שרואה רק את הרע זאת השאלה. ש: שאם יקרה משהו אז הוא ...
התמודדות עם מחשבות שליליות, טיפול בחשיבה שלילית, זהות מינית, מחשבה טורדנית, התנהגות כפייתית, ocd, התנהגות טורדנית, מחשבות מציקות, מחשבות אובדניות, חשיבה שלילית, חשיבה חיובית
התמודדות עם מחשבות שליליות, טיפול בחשיבה שלילית, זהות מינית, מחשבה טורדנית, התנהגות כפייתית, ocd, התנהגות טורדנית, מחשבות מציקות, מחשבות אובדניות, חשיבה שלילית, חשיבה חיובית
... עם מחשבות שליליות, טיפול בחשיבה שלילית, זהות מינית, מחשבה טורדנית, התנהגות כפייתית, ocd, התנהגות טורדנית, מחשבות מציקות, מחשבות אובדניות, חשיבה שלילית, חשיבה חיובית אוקי עכשיו אנשים לפעמים יש להם מחשבות שליליות, מה ההגדרה של מחשבות שליליות מחשבות שגורמות להם להרגיש רע ואז הם מנסים להילחם במחשבה שעושה להם רע. עד כאן מוכר הסיפור? מוכר, עכשיו אחת הטעויות הכי גדולות של אנשים שנלחמים במחשבות שליליות היא בכך שהם נלחמים במחשבות השליליות ומנסים להתכחש אליהן לגמרי להשמיד לגמרי את המחשבה השלילית. למה זה מתחבר למה שדיברנו קודם, מה זאת אומרת נגיד ... בהכרח שיש לך סרטן? לא בהכרח, ואם יש לך סרטן זה בהכרח רע? לא בהכרח. אבל אם אתה מתכחש לגמרי למחשבה השלילית אתה בבעיה למה כי כל מחשבה שלילית בעולם היא נכונה מהיבט מסוים, כשבן אדם מנסה לשלול מחשבה שלילית לגמרי הוא אומר "אני לא מוכן לחשוב ככה" הוא עושה ... אני רוצה את ההפך הכל בסדר" וזאת האמת אבל אם בן אדם לא מוכן לראות את האמת הוא מתחיל לכתוש את המחשבות השליליות. ש: הן כותשות אותו. אליעד: הן כותשות אותו בחזרה ...
1 2 3 4 ...5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על איך למנוע אי נעימות? איך לשאול שאלות בעייתיות? איך להעלות נושאי שיחה בעייתיים? איך לקבל לא? איך לקבל סירוב? איך לא ליצור דחייה? איך לא לשתול מחשבות שליליות? איך ליצור קרבה? איך ליצור משיכה?
לזמן מוגבל!     👈1 ב 150  👈4 ב 400     📞 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
חשיבה חיובית וחיים טובים - הספר על: מחשבות שליליות, חשיבה טובה, מחשבות חיוביות, חשיבה נכונה, חשיבה חיובית, לחשוב חיובי, איך להעריך את עצמך? איך לקבל החלטות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לעשות יותר כסף? איך להתמודד עם גירושין? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לנהל את הזמן? איך לשתול מחשבות? איך ליצור אהבה? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לא להישחק בעבודה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להיות מאושר ושמח? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להצליח בזוגיות? איך לחנך ילדים? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך למצוא זוגיות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לשנות תכונות אופי? איך להצליח בראיון עבודה? איך לפרש חלומות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להאמין בעצמך? איך להעביר ביקורת בונה? איך להיגמל מהימורים? איך לשפר את הזיכרון ועוד...



מחשבות חיוביות ושקט נפשי אמיתי - הספר על: חשיבה טובה, מחשבות שליליות, איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם חרדות ופחדים של ילדים? איך להתמודד עם בדידות? כעס ועצבים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להשיג איזון נפשי? דיכאון? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש ועוד...



להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: לחשוב חיובי, איך להיות הכי חכם בעולם? למה לא להתאבד? האם יש משמעות לחיים? האם אפשר לדעת הכל? איך להנות בחיים? אולי אנחנו במטריקס? למה העולם קיים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש בחירה חופשית? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? איך להיות מאושר? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם לדומם יש תודעה? למה יש רע בעולם? האם הכל אפשרי? האם באמת הכל לטובה? למה יש רע וסבל בעולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש הבדל בין חלום למציאות? מה המשמעות של החיים? מי ברא את אלוהים? איך נוצר העולם? האם יש אמת מוחלטת? בשביל מה לחיות? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש או אין אלוהים? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה ועוד...
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?
   



האתר Positive-Thinking.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מחשבה חיובית, מטפל לחשיבה חיובית, טיפול אישי בחשיבה חיובית בתחום מחשבות שליליות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Positive-Thinking.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.0781 שניות - עכשיו 29_03_2024 השעה 11:49:38 - wesi27